in het kort

Multifunctionele, sfeervolle ruimte met een goede akoestiek.

Het is onze bedoeling om met de Overkant een ruimte aan te bieden waarin activiteiten plaats kunnen vinden die het leven leuker en/of waardevoller maken. Dat kan zijn met feestelijke bijeenkomsten, natuurpresentaties, een tentoonstelling, concerten, huwelijksvoltrekkingen en zo meer. Soms is de Overkant in gebruik als na-gedachtenis ruimte. Ook dat soort bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheden. Al vele malen zijn er in de Overkant vergaderingen gehouden, of zijn er cursussen gegeven.

Vergaderen

Scherm, beamer, koffie en thee

De Overkant is een prima plek om te vergaderen of om een cursus te volgen of te geven. Er is een beamer, een prima scherm, je eigen laptop inpluggen, en het werkt!

Wifi ontvangst is vanzelfsprekend. We kunnen voor de koffie en thee zorgen natuurlijk. Maar ook onze lunches worden erg gewaardeerd. En bij mooi weer kan er in de tuin gegeten worden.

Tuincafé

Hapje, drankje, koffie en thee

Heeft u zelf een wens, maar (nog) geen idee hoe u dat zou kunnen realiseren? Neem contact met ons op, en we denken met u mee. Al heel wat leuke en waardevolle bijeenkomsten hebben we zo mogelijk kunnen maken.

Trouwlocatie

Romantiek

De Overkant is een officiële trouwlocatie van de Gemeente. Soms zijn we alleen de ruimte voor de trouwceremonie, vaak ook met bruidstaart er bij. Soms voor een intiem diner na de trouwdag. Een ieder heeft zo zijn eigen invulling. Kijken wat de Overkant voor jullie kan doen?

Feestje

Gezelschap

Wat is er leuker dan met uw eigen gezelschap uw eigen feestje te hebben? Wij verzorgen het naar uw wensen. Dat is het bijzondere aan de Overkant: u heeft de Overkant voor uw gezelschap alleen, en kunt in overleg uw eigen invulling realiseren.

Tuincafé

Cultuur

In de Overkant worden tal van culturele en/of informatieve activiteiten ontplooid. Zo zijn er tentoonstellingen, worden er films vertoont, zijn er concerten, worden er presentaties gegeven en tal van andere interessante activiteiten. Kijk in onze agenda.

Nagedachtenis

Altijd heel waardevol

Toen we met de Overkant begonnen realiseerden we het ons niet: de Overkant is een intieme plaats om een dierbare te herinneren, om waardevol samen te zijn na een begrafenis of crematie. Ook kleinere uitvaartbijeenkomsten met condoleance komen voor. U regelt alles via uw uitvaartondernemer, en wij faciliteren.

OVER ONS

Dit zijn wij

De Overkant wordt aangestuurd door Peter T. Grinwis en Jeannette Kastelein. Hun werkzaamheden vullen elkaar aan. Zo is Peter de initiatief nemer van de Overkant, hij regelt voornamelijk de diverse afspraken en/of begeleidt die. Jeannette verzorgt de horeca activiteiten, lunches, maaltijden, hapjes en drankjes. De verzorging is bij haar in goede handen.

Galerie

Actuele expositie

Welkom in onze galerij voor kunst! Ontdek elk kwartaal nieuwe en boeiende tentoonstellingen. Buiten de reguliere openingstijden bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat u op uw gemak kunt genieten van de kunstwerken. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om uw bezoek te plannen. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen voor een inspirerende kunstbeleving.

SCHRIJF U IN

Meer van de Overkant weten?

Wilt u graag de nieuwste activiteiten, plannen en berichten in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.